Suriname

Arbeidsrecht & Sociaal zekerheidsrecht

16 PO PUNTEN

Early Bird Korting

€100

t/m 30 september 2023

15 maart t/m 18 maart 2024

WELKOM

De cursus

De voor 2023 georganiseerde 16 PO-studiereis ‘De zieke werknemer vanuit arbeids-en sociaalverzekeringsrechtelijk perspectief’ is zo’n succes geweest dat Soedamah Advocaten Cursus de gedreven docenten mr. Pieter Fluit en mr. Kerstin Hopman bereid heeft gevonden deze cursus ook in 2024 te verzorgen. De cursus zal plaatsvinden van 15 t/m 18 maart 2024 van 9.00u t/m 13.30 in hotel Torarica. Zo haalt u in het begin van het jaar al 16-PO punten! In de resterende dagen heeft u voldoende vrije tijd om Suriname te (her)ontdekken. 

Het exacte inhoudelijke programma wordt in het najaar bekend gemaakt maar zal op hoofdlijnen vergelijkbaar zijn met het programma van 2023. Ga naar de volgende pagina voor een foto-impressie van de studiereis in 2023.

Aansluitend zal na de cursus een groep deelnemen aan een jungle-excursie van 19 t/m 21 maart 2024. In het najaar maken wij bekend welke jungle tour dit zal worden. Geïnteresseerden kunnen zich dan rechtstreeks via de touroperator zelf aanmelden. De jungle excursie staat los van het cursus pakket en de cursusorganisatie. 

 

Er zijn een beperkt aantal plekken welke tegen een scherp tarief worden aangeboden. Wees er dus snel bij! VOL = VOL.

BASIS PAKKET

We bieden een basispakket aan waarbij de reis- en verblijfskosten exclusief zijn. We hebben hier speciaal voor gekozen omdat ieder van u specifieke wensen kan hebben. Zo kunt u arriveren wanneer u wilt, vliegen wanneer u wilt en overnachten in een hotel naar eigen keuze. 

STARTGARANTIE BIJ MINIMAAL AANTAL DEELNEMERS

De cursus heeft een startgarantie bij minimaal 10 deelnemers. Medio oktober 2023 of zoveel eerder het minimaal aantal deelnemers is bereikt zal worden medegedeeld of de cursus doorgang vindt. We adviseren u uw vlucht/accommodatie pas te gaan boeken zodra u van ons heeft vernomen dat de cursus daadwerkelijk 100% doorgaat! Indien de studiereis geen doorgang kan vinden vanwege te weinig deelnemers, dan krijgt u vanzelfsprekend de betaalde kosten teruggestort. 

Voorwaarden

Het is verplicht om zelf een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten. Iedere aansprakelijkheid wordt uitgesloten.

Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden & Klachtenregeling.

01

Cursus Programma

pARAMARIBO - vr 15 mrt t/m ma 18 mrt 2024

donderdag 14 maart 2024

Vrijdag 15 maart 2024

Cursusdag
  • Programma wordt nog bekend gemaakt
  • De te behandelen onderwerpen zijn in hoofdlijnen vergelijkbaar met het programma van 2023.

zaterdag 16 maart 2024

Cursusdag
  • Programma wordt nog bekend gemaakt
  • De te behandelen onderwerpen zijn in hoofdlijnen vergelijkbaar met het programma van 2023.

zondag 17 maart 2024

Cursusdag
  • Programma wordt nog bekend gemaakt
  • De te behandelen onderwerpen zijn in hoofdlijnen vergelijkbaar met het programma van 2023.

maandag 18 maart 2024

Cursusdag
  • Programma wordt nog bekend gemaakt
  • De te behandelen onderwerpen zijn in hoofdlijnen vergelijkbaar met het programma van 2023.
 

VERTREKdatum bepaalt u zelf

02

Pakket

1495

€100 Early Bird Korting t/m 30 september 2023

Bedragen Exclusief BTW

Basis

kerstin

hopman

mr. Kerstin Hopman is al ruim 30 jaar werkzaam op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht. Naast advocaat (Advocatenkantoor Kerstin Hopman) is zij tevens docent en auteur. Zij doceert bij organisaties als de OSR, VAAN, CPO, AVDR, VU Law Academy, ARAG, DAS, FNV, CNV en AOB.

Zij is (bestuurs-)lid van de specialisatievereniging voor sociaalzekerheidsadvocaten SSZ en lid van de wetgevingscommissie arbeidsrecht, aandachtsgebied sociale zekerheid, van de NOvA.

 

Tot slot staat zij bij de NOvA geregistreerd als peer reviewer sociale zekerheid.

Pieter Fluit is sinds 2001 aan Stadhouders Advocaten verbonden en gespecialiseerd in arbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten Midden-Nederland (VAAMN). Pieter behandelt met name zaken op het grensvlak tussen arbeids- en socialezekerheidsrecht. Te denken valt aan problemen bij re-integratie en ontslag van zieke werknemers.

Naast zijn praktijk publiceert Pieter regelmatig over arbeidsrecht en sociale zekerheid, en treedt hij op die terreinen ook vaak op als docent. Hij is mede-auteur van Tekst & Commentaar Socialezekerheidsrecht en mede-auteur van Tekst & Commentaar Arbeidsrecht. Ook is Pieter samensteller van de bundel Socialezekerheidswetgeving en medeauteur van het boek Arbeidsrecht in de praktijk. Sinds 2013 is Pieter lid van de Beroepscommissie van het Pensioenfonds Zorg en Welzijn. Daarnaast is hij sinds medio 2018 raadsheer-plaatsvervanger bij het Gerechtshof Den Haag. Voorts is hij plaatsvervangend lid van de SER Commissie Klachtenbehandeling Aanstellingskeuringen (CKA).

pieter

fluit

lachman

soedamah

Lachman Soedamah studeerde Nederlands recht. Eerst in Paramaribo, later in Amsterdam. In 1987 voltooide hij zijn examen Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam.

Van 1988-1999 is Lachman Soedamah werkzaam geweest als advocaat en procureur te Amsterdam bij het Advocaten kollektief Bijlmermeer, een algemene rechtspraktijk. Van 1999 tot heden heeft hij als advocaat en procureur gewerkt bij Soedamah Advocaten te Amsterdam. Als advocaat is hij betrokken geweest bij vele aandachttrekkende zaken, waaronder de SLM-vliegramp in 1989, de Bijlmerramp in 1992 en de ramp met het toestel van Turkish Airlines in 2009.

Lachman Soedamah is actief in verschillende sociaal-maatschappelijke organisaties en is sinds 2002 verbonden aan de Stichting Instituut voor Multiculturele Dienstverlening (SIMUD). Vanaf begin 2009 heeft hij de advocatuur gecombineerd met het promotieonderzoek dat hij als buitenpromovendus heeft verricht aan de Open Universiteit over de grensgeschillen van Suriname met zijn buurlanden.

Regelmatig organiseert hij cursussen voor advocaten in Nederland en Suriname. De laatste jaren is hij nauw betrokken bij het sociaal, maatschappelijk en politiek gebeuren in Suriname.